Таг: Гунар Петерсон

Таг: Гунар Петерсон

Гунар Петерсон не е само еден од врвните тренери во Холивуд - тој е светски врвен тренер. Поседува сертификат од Меѓународната асоцијација за сила и кондиција. Има дипломирано на Универзитетот Дјук и зад себе има повеќе од 20-годишно искиство во фитнес индустријата и редовно...
Боди-фит