Ги има вкупно седум, секоја вежба се прави по 50 секунди, а паузата помеѓу две вежби е 10 секунди. Не е лесно кога сте почетник, но е интересно! Можете да вежбате во соба, ако имате доволно простор, во дворот, паркот, а од опрема не ви треба речиси ништо, освен шорц, хеланки или тренерка и маица.

При рака имајте крпа и шипка или некој сличен предмет. Погледнете го видеото, запомнете ги вежбите и фрлете се на вежбање.

 

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина