Започнете со вашата трансформација – >https://goo.gl/qXmdda
Една авантура почнува со мали чекори, така и јас започнав да се променам во 2011 година. Тоа беше лично незадоволство и одлик на мојот тогашен лош животен стил. Кога започнав иако имав искуство од порано како треба да се храниш, понекогаш стагнираш и како сите вас ми дојде да кренам раце и да се откажам…
Но што ме мотивираше да продолжам понатаму?
Желбата да станам подобра личност од претходно и внатрешната сила да успеам ме направи тоа што сум денес. Тие што ме познаваат знаат дека сум човек што не се откажува и го сака тоа што го работи. Затоа сметам дека фитнес вежбањето треба да е забавен, интересен и предизвик за секој што сака да има долготрајни резултати.
Затоа ние знаеме дека најголем непријател на успехот е нетрпение, читање погрешни информации и преинформираност, губење волја зашто е претешко и правење на не ефективни тренинг стилови кои само ќе ве повредат и ќе ви изгубат драгоцено време.
Тоа е што постигнав јас лично за овие 5 години работа, но тоа што не го гледате е колку неуспеси имав и какви повреди добив. За да не биде истото вежбајте секогаш со стручно лице кое има искуство и знаење да ви даде цел во вежбањето. Знам дека јас ако познавав некој ќе инвестира во тоа и ќе имав подобри резултати.

 

 

Следете не на фејсбук