Многу мажи патат од тоа да имаат огромни гради, но што ако успејат во тоа, па на крај изгледаат како “насадени” на некој стап, бидејќи нозете не им се доволно развиени.
Ова се случува од незнаење, па прават погрешни вежби и така одделни делови од телото остануваат недоволно развиени во однос на другите.

Ова видео ќе ви помогне да го одбегнете тоа.

За овие вежби потребни ви се само 12 минути дневно. Секако, потребно е трпение, но по одредено време резултатите ќе бидат видливи.

 

 

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина