Atletiks90 предизвикот почна. Почнувајќи од денес 13 мај до 13 август ќе постирам секој ден што и како јадам и дневни мерења на вагата. Така ќе си дадам лична и за вас мотивација да го правите истото.
Можете да ме следите на Youtube, Instagram и твитер со истиот хаштаг #Атлетикс90. Се што барам е да го споделите видеото со вашите најблиски,зашто така заедно ќе си помагаме и ќе се мотивираме да продолжиме напред.