Прекумерната, насобрана маснотија на рацете знае да изгледа многу грдо, остава впечаток на опуштеност на телото и е кошмар за многу жени. Но, постојат специјални вежби, со кои рацете можат многу лесно да се зацврстат. Важно е само да бидете доследни. Ако ги следите овие десет типови вежби за рацете, ќе се ослободите од овие прекумерни маснотии. Видеото е јасно, а вежбите кои ги изведува тренерот Ребека Луиз се проверени и прилично едноставни. Пробајте ги!

 

 

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина