Овој тренинг се состои од 6 различни вежби, кои имаат за цел да го активираат секој мускул на телото. Воедно, ова дефинитивно е еден од најтешките тренинзи. Секоја вежба се прави по точно 50 секунди. После секоја вежба се прави пауза од 10 секунди, а потоа се преминува на следната вежба, и така во круг од 3 до 5 сетови. Овој тренинг помага да се согорат голем број калории, но и да се активираат голем број групи на мускули.

Ова се вежбите:

1. Goblet drop squat (Чучнување со тег)

 

 

2. Wide grip pushups (Склекови со пораширени раце)

 

 

3. и 4. Reverse lunge dumbbell transfer (Скокови со наизменично менување на тег)

 


5. Row morning

 


6. Plank (Даска)

 

Добро би било да се направат и по 5 серии од секоја вежба.

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина