За да имате подигнат и затегнат задник, не мора да фрлате многу пари по теретани или на личен тренер. Доволно е да ги следите упатствата од ова видео. Со овие одлични ефикасни вежби многу брзо ќе ја извајате својата позадина. Се што е потребно е да издвоите по 15 минути дневно, месец дена. Верувајте, нема да се покаете!

Вљубеничка во здравата исхрана и науката, сака да чита литература од разни жанрови и обожава медицина